Manchester United og Adidas har utvidet sin drakt-avtale med nye ti år, med en avtale som har en verdi på minimum 900 millioner pund (nesten 12 milliarder kroner).

- annonse -

Avtalen til føre til at Adidas fortsetter som Uniteds offisielle utstyrsleverandør frem til 2035 og vil ha en verdi på minimum 90 million pund per sesong.

– Forholdet mellom Manchester United og adidas er et av de mest ikoniske innen verdensidrett, formet av en felles forpliktelse til stil, eleganse og, viktigst av alt, høy ytelse, uttalte administrerende direktør i Manchester United, Richard Arnold, til klubbens offisielle nettside.

– Med røtter som går tilbake til 1980-tallet, har vårt partnerskap blitt fornyet de siste tiårene med noen av de mest innovative designene og teknologiene innen sportsklær. Nå ser vi frem til å forsterke dette kraftfulle partnerskapet gjennom resten av dette tiåret og inn i 2030-årene, avsluttet Arnold.

– Vi er ekstremt stolte over å kunngjøre forlengelsen av kontrakten med Manchester United. Adidas og Manchester United er to av de viktigste merkene innen internasjonal fotball, og det er svært naturlig for oss å fortsette samarbeidet. Vi vil kombinere tradisjon og innovasjon for å glede både spillere og fans, sier Adidas’ administrerende direktør, Bjorn Gulden.

– Vi ser frem til å fortsette vårt partnerskap med en av de mest ikoniske klubbene innen fotball, avsluttet Gulden.

Adidas kom tilbake som Manchester Uniteds offisielle utstyrsleverandør i forkant av 2015/16-sesongen, i følge Ontheminute.com.

Forrige artikkelOver 100 nye olje- og gasslisenser på britisk sokkel
Neste artikkelKraftig fall i boligprisene i Storbritannia