Norwegian Air Shuttle og Norse Atlantic Airways inngår et distribusjonssamarbeid som gjør det mulig for kundene å bestille videreforbindelser i rutenettet til begge selskapene i Europa og USA i én og samme transaksjon.

- annonse -

– Denne avtalen er en vinn-vinn for kundene og for Norwegian. For kundene er dette en god nyhet fordi dette knytter våre flyreiser i Europa sammen med Norse sine destinasjoner til og fra USA. Plattformen finner gode videreforbindelser og sikrer reiseruten. Samtidig er målet å få flere kunder som flyr langdistanse inn vårt rutenett, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Plattformen som binder selskapene sammen driftes av det islandske selskapet DoHop. Deres integrasjonsteknologi søker frem og knytter sammen reiser fra flere flyselskaper, og setter sammen den mest tidseffektive og konkurransedyktige reiseruten. For Norwegian betyr det at flyvninger i Norge, Norden og Europa knyttes til destinasjoner i USA, og motsatt at destinasjoner i USA knyttes til Norwegians rutenettverk i Europa.

Forrige artikkelFeriepengene brukes til å betale ned inkassogjeld
Neste artikkelOBOS-prisene falt i juli