Höegh Eiendom har inngått avtale vedrørende kjøp av eiendommene Bøkkerveien 5 og Haslevangen 16 på Hasle i Oslo. Selger av eiendommene er Hasle Linje Næring DA som er eid 49,5 % av Höegh Eiendom, 49,5 % av AF Gruppen og 1 % av Vind AS.

- annonse -

Bøkkerveien 5 er et kontorbygg på 15 144 kvm BTA. Hovedleietaker er Securitas, som flyttet inn i første kvartal 2018. Bygget verdsettes i transaksjonen til MNOK 610.

Haslevangen 16 på er en skole på 3 011 kvm BTA. Leietaker er Wang Ung. Skolen fylles i disse dager opp av forventningsfulle og sporty idrettselever. Bygget verdsettes i transaksjonen til MNOK 135.

Transaksjonene vil gjennomføres medio 3. kvartal 2018 for Bøkkerveien 5 og medio 4. kvartal 2018 for Haslevangen 16.

Höegh Eiendom og AF gruppen vil fortsette samarbeidet på HasleLinje med å utvikle de resterende 58 000 kvm næringseiendom i prosjektet.

– Kjøp av attraktive, miljøsertifiserte og sentrale eiendommer er i tråd med Höegh Eiendoms vekststrategi som er å utvikle vår kontantstrøms portefølje. Vi er meget tilfredse med å ha sikret oss disse to sentrale eiendommene på Hasle med lange og sikre kontantstrømmer. Transaksjonen gjennomføres til markedsmessige betingelser», sier Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom.

Forrige artikkelNå er over tre millioner nordmenn Vippsere
Neste artikkelAF Gruppen med sterk vekst og godt resultat

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here