Det islandske flyselskapet PLAY lanserer i dag nye ruter til New York fra Trondheim, Stavanger og Göteborg. Første flyvning til Stewart International Airport i New York er i begynnelsen av juni. PLAY blir da det eneste selskapet med internasjonale flyvninger fra Stewart. Det vil gå flyvninger fra Trondheim, Stavanger eller Gøterborg til New York året rundt.

- annonse -

Dette blir PLAYs tredje rute til USA. Flyvninger til Logan lufthavn i Boston og til Baltimore/Washington International begynner henholdsvis i mai og april. I tillegg til Trondheim, Stavanger og Gøteborg vil PLAYs flyruter til USA gå fra Paris, Berlin, København, Dublin og Brüssel.

Birgir Jónsson, CEO i PLAY
Birgir Jónsson, CEO i PLAY. Foto: PLAY

– Vi nølte ikke da vi fikk tilbudet om å legge flyvninger til Stewart lufthavn og vi så alle fordelene med flyplassen og Hudson Valley-området. Nå blir PLAY det eneste flyselskapet med internasjonale flyvninger fra Stewart, og avtalen mellom oss og luftfartsmyndighetene i New York treffer med vår ambisjon om å levere lave priser, sier Birgir Jónsson, CEO i PLAY.

– Passasjerer kan reise komfortabelt til og fra Stewart og slipper lange ventetider på lufthavnen. Vi ser frem til å tilby lave priser til New York. Vi merker også at vår nye flyvning har ført til at mange er spente på besøk i Stewart-området. PLAY har foreløpig mange bookinger, og vi forventer at dette øker nå som vi lanserer en ny rute til USA, avslutter Jónsson.

I 2022 flyr PLAY totalt til 25 ulike destinasjoner i USA og Europa. Flyselskapet får seks nye Airbus A320neo- og A21neo-fly til sommeren. Airbus A320-familien passer spesielt godt til PLAYs drift. Størrelsen og rekkevidden gjør det mulig for PLAY å nå sine større og mindre markeder, og Airbus A320 er også drivstofeffektive.

Forrige artikkelModerat vekst i utleieboligprisene i Norge i 2021 – med ett unntak
Neste artikkelPlanlegger landbasert oppdrettsanlegg i Brønnøy