Over 1,1 millioner seere fulgte på det meste VM-kampen mellom Portugal og Spania fredag kveld. Det ble helgens mest sette VM-kamp på TV 2 med et snitt på 831.000 seere.

- annonse -

– Dette er fantastiske tall som inspirerer! Fotball-VM har en helt spesiell posisjon blant TV-seerne. Det er en måneds ellevill fotballfest som samler langt flere enn de som følger fotball fra uke til uke. For både NRK og TV 2 er dette en knallstart på mesterskapet. Vi har et svært godt samarbeid der vi i fellesskap setter seerne i sentrum, og det gjør vi best ved å heie på hverandre, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Gårsdagens kamp mellom Tyskland og Mexico ble helgens nest mest sette på TV 2 med et snitt på 615.000 seere. 797.000 seere fulgte kampen på det meste.

– TV 2 satser med alt vi har på fotball-VM. Dette har vi ventet på i fire år og er naturligvis spent. Da er det seertall som dette som gir oss ekstra energi og løfter oss ytterligere. Vi gleder oss stort til fortsettelsen, forteller Vegard Jansen Hagen.

Forrige artikkelNordic Entertainment Group sikrer seks nye fotballrettigheter
Neste artikkelMonobank hever innskuddsrenten