Norwegian åpner selskapets første skandinaviske langdistansebase i København fra oktober hvor rundt 80 piloter skal være basert. Basen åpner i forbindelse med oppstarten av vintersesongen og vil betjene Norwegians skandinaviske langdistanseruter.

- annonse -

Norwegian oppretter dermed 80 pilotstillinger i København. Selskapet har også langdistansebaser i Amsterdam, Paris, Barcelona, Roma, London, New York, Los Angeles, Fort Lauderdale og Bangkok.

– Vår langdistanseoperasjon i Skandinavia har nå vokst betydelig slik at det er naturlig for oss å etablere en base for piloter i København. Københavnbasen vil bidra til å forenkle og styrke virksomheten vår og skape lokale arbeidsplasser, sier Helga Bollmann Leknes, HR-direktør i Norwegian.

Den eksisterende basen i København har per i dag over 500 medarbeidere hvorav 200 er piloter som primært flyr på selskapets ruter i Europa.

Enighet med FPU

Etableringen av basen i Danmark har blitt gjort i samråd med den danske fagforeningen Flyvebranchens Personale Union FPU og partene har kommet til enighet:

– Vi har inngått en avtale med FPU og jeg vil gjerne takke dem for den konstruktive dialogen vi har hatt. Jeg ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med dem, fortsetter Bollman Leknes.

Forrige artikkel​Nordic Entertainment Group sikrer rettighetene til Major League Baseball
Neste artikkelColor Line starter ny godslinje mellom Norge og Tyskland

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here