I 2021 åpner Nordic Choice Hotels et nytt Clarion Hotel i Umeå. Selskapet har fra før tre hoteller i byen, Comfort Hotel Winn, Comfort Hotel Umeå City og Clarion Collection Hotel Uman.

- annonse -

Nordic Choice Hotels har i dag tre hoteller i sentrale Umeå. Nå skal selskapet styrke sin posisjon i byen ytterligere. I 2021 åpner dørene til et Clarion Hotel med 289 rom i Storgatan 38.

– Umeå er en suksesshistorie for Nordic Choice Hotes, og det er derfor en selvfølge at vi skal fortsette å vokse i byen. Vi har fullt fokus på å skape og utvikle spennende opplevelser både for de som kommer hit, og for alle som bor i Umeå. Clarion Hotel skal bli Umeås nye storstue. Jeg lover at når vi åpner i 2021 så skal det være proppfullt på hotellet, og vi skal tilby noe nytt og unikt, sier Petter A Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels.

Petter Stordalen
Petter Stordalen. Foto: Hans Olav Forsang.
Diskusjoner om et hotellprosjekt i Magne-kvarteret i sentrale Umeå har pågått mellom Nordic Choice Hotels og grunneier Diös i en stund. Resultatet er et samarbeid om et helt nytt hotell. Byggestart planlegges til våren 2019 og byggingen kommer til å pågå i omkring to år. Hotellet blir et fullskala Clarion Hotel som i tillegg til de 289 rommene kommer til å tilby konferansefasiliteter, restaurant og skybar.

– Å utvikle sentrale Umeå med et moderne hotell og en ny attraktiv møteplass har ligget i våre planer en stund. Det er en del av vår byutviklingsplan for Umeå der vi ønsker å se flere mennesker bevege seg i sentrum. Å gjøre dette sammen med en samarbeidspartner som Nordic Choice Hotels føles veldig bra. Vi har tidligere gjennomført et hotellprosjekt sammen i Sundsvall. Vi kommer til å fortsette å utvikle Magne og sentrale Umeå sammen med Umeå kommune, Nordic Choice Hotels og andre aktører, sier Lars-Göran Dahl, sjef for forretningsutvikling i Diös Fastigheter.

Umeå kommune verdsetter det nye tilskuddet til byen.

Det er gledelig at Diös og Nordic Choice Hotels tror på Umeå og vil være med på å satse her. Umeå vokser med flere innbyggere, flere bedriftsetableringer og flere besøkende. Vi må sammen sørge for at de nye prosjektene som gjennomføres i byen bidrar til flere muligheter og mer liv i sentrum, sier Hans Lindberg, ordfører i Umeå kommune.

Forrige artikkelNets satser i Polen
Neste artikkelNye Audi A1 Sportback – Urban følgesvenn