AF Gruppen har inngått avtale med Romerike Boligutvikling AS, et heleid datterselskap av BORI BBL, for bygging av boligprosjektet Husebyhagen på Skedsmokorset i Akershus.

- annonse -

Husebyhagen er et nytt boligprosjekt utviklet av Romerike Boligutvikling AS og ligger på Skedsmokorset i Akershus. Romerike Boligutvikling AS har utviklet prosjektet i samarbeid med Senior Norge, og retter seg spesielt mot boligkjøpere over 50.

Avtalen gjelder to byggetrinn som omfatter oppføring av 87 leiligheter fordelt på syv bygg med underliggende kjeller. Prosjektet planlegges gjennomført som en totalentreprise og vil ha en anslått verdi på MNOK 234 mill. eks mva.

Planlagt byggestart er 3. kvartal 2018 med forventet ferdigstillelse i 3. kvartal 2020. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.

– Vi ser frem til å sette i gang arbeidene med dette flotte boligprosjektet. Romerike Boligutvikling AS er en ny kunde for AF Gruppen, og vi ser frem til et godt samarbeid i tiden som kommer, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Forrige artikkelNets tester betalinger med finger’n
Neste artikkelFiskeriministeren til Kina