Per Kristian Hove er utnevnt som ny leder for EVRY Norge. Han overtar for Kolbjørn Haarr, som har valgt å slutte i EVRY.

- annonse -

– Jeg er glad for at Per Kristian Hove har takket ja til å lede EVRY i Norge. Hove har lang erfaring fra IT- og teknologiselskaper og har solid kompetanse innenfor digitalisering og endringsledelse. Han har jobbet tre år i EVRY og kjenner selskapet godt fra sin tid som leder av leveransenheten vår og som salgsdirektør i Norge, sier Bjørn Ivroth, CEO i EVRY.

Hove er i dag leder for Digital Platform Services, som har ansvaret for leveranser på tvers av selskapet. Han har tidligere vært administrerende direktør i Oracle Norge og leder for HCL i Norge.

Per Kristian Hove tiltrer som ny leder 5. juni 2018. Det vil bli utnevnt en fungerende leder av Digital Platform Services i løpet av kort tid.

Hove overtar etter Kolbjørn Haarr, som nå har valgt å slutte i selskapet.

– Kolbjørn Haarr har ledet EVRY Norge i en periode med store endringer. Han har, med sin bakgrunn og erfaring gitt et meget sterkt bidrag til å styrke EVRY i Norge blant både kunder og samarbeidspartnere. Jeg vil takke Kolbjørn Haarr for hans svært gode innsats for EVRY de to og et halvt siste årene, sier Bjørn Ivroth.

– Jeg er stolt og takknemlig for å ha vært med på utviklingen av EVRY de siste årene, og jeg ønsker selskapet det beste framover når jeg nå har valgt å forlate selskapet, sier Kolbjørn Haarr.

Forrige artikkelWiderøe med rute mellom Bergen og Liverpool
Neste artikkelNytt overhode i Q-familien – Verdenspremiere på Audi Q8