Moreld Capnor, et selskap i Moreld gruppen, er nylig blitt tildelt en rammekontrakt med Lundin Energy. Kontrakten innebærer laser scanning, engineering, samt digitale løsninger som Ayelix Scan Data Management system.

- annonse -

– Dette er en strategisk viktig avtale for Moreld Capnor, og vi takker Lundin for tilliten de har vist gjennom denne tildelingen, sier Gunnar Dirdal, daglig leder i Moreld Capnor. Det er viktig med kontrakter som gir en forutsigbarhet gjennom sin varighet. Lundin har her svart med en kontrakt på 3 år med opsjon på 2 + 2 år, som gir et godt grunnlag for et langsiktig samarbeid.

– Moreld Capnor bidrar til reduserte kostnader og miljøgevinster ved arbeid på eksisterende offshore anlegg. Gjennom bruk av smarte løsninger som 3-dimensjonal laser scanning, får man svært høy nøyaktighet ved bruk i designarbeid. Besparelsene med bruk av våre digitale verktøy oppnås gjennom mer effektiv jobbutførelse, minimering av feil i prosjektgjennomføringen og gjennom færre reiser offshore, sier Gunnar Dirdal videre.

– Dette treffer Morelds visjon om å være en sterk bidragsyter mot en mer bærekraftig fremtid, sier Geir Austigard konsernsjef i Moreld gruppen.

Forrige artikkelRekordhøy opptur i økonomiske forventninger
Neste artikkelFolk dropper å lese forsikringsvilkårene