Komplett ansetter Lars Olav Olaussen (40) som ny konsernsjef. Han kommer fra stillingen som senior vice president for forretningsutvikling og salg i Orkla.

Nåværende konsernsjef Ole Vinje blir ansatt i Canica som senior vice president med ansvar for oppfølging av E-handel. Canica er hovedaksjonær i Komplett.

– Vi er svært fornøyde med at Lars Olav Olaussen har takket ja til stillingen som ny konsernsjef, sier styreleder Nils K. Selte i Komplett. Selte understreker at Olaussen var styrets foretrukne kandidat. Olaussen har solid bakgrunn fra store selskaper som Orkla, Ringnes, Findus og Procter & Gamble.

Størst i Norden

Den nye konsernsjefen fremhever spesielt Kompletts evne til å skape en attraktiv og trygg handleopplevelse, noe Olaussen ønsker å utvikle videre.

– Konsernet har en svært god driftsmodell og fått en ledende posisjon i Norden. Jeg ser frem til å bli kjent med nye kollegaer og bidra til å løfte Komplett videre, sier Lars Olav Olaussen.

– Selte berømmer Ole Vinje for å ha bidratt til å gjøre Komplett til Nordens største netthandelsaktør. Vinje har ledet Komplett med stødig hånd i 11 år.

– Disse årene har vært spennende, utfordrende og til tider krevende, men sammen med dyktige medarbeidere har Komplett blitt størst i Norden. Ikke minst er jeg stolt over kulturen vi har skapt. Jeg ser frem til nye oppgaver, sier Ole Vinje.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here