DNB forlenger avtalen med EVRY om drift av kjernebank og sentrale banksystemer på stormaskin med ett år. Avtalen har en kontraktsverdi på NOK 350 millioner, med opsjon på ytterligere ett år.

- annonse -

DNB og EVRY har inngått en kontrakt som forlenger nåværende avtale om drift av kjernebank og sentrale banksystemer på stormaskin med ett år. Den opprinnelige avtalen som løper til 20.05. 2019 er nå forlenget til 20.05. 2020 med opsjon på ytterligere ett år. Den nye kontrakten har en verdi på cirka NOK 350 millioner.

– Digitalisering og teknologi står høyt på dagsordenen i DNB. Tilgang på robuste, sikre og skalerbare IT-løsninger er et nødvendig fundament for vår digitale forretningsutvikling og for å kunne gi våre kunder markedets beste banktjenester, sier Alf Otterstad, konserndirektør for IT i DNB.

EVRY har gjennom mange år levert banktjenester til DNB, som neste generasjon betalingsplattform, kort og kortrelaterte tjenester, inkludert sikkerhetsløsninger og transaksjonsovervåking.

– Jeg er svært glad for at EVRY får fornyet tillit fra Norges største bank. DNB har bevist at de kontinuerlig utvikler seg for å ligge i forkant av det kundene etterspør. Vi ser frem til å være en partner for drift av dagens løsninger, samt bistå i utviklingen av fremtidige digitale tjenester som ivaretar banken og deres kunder på best mulig måte, sier Wiljar Nesse, konserndirektør for Financial Services i EVRY.

Forrige artikkelKina opphever lakse-forbud
Neste artikkelVM-semifinalene ga årsrekord og milliontall for TV 2