Spennende markedmuligheter og stor oppdragsmengde gjør at Asplan Viak nå satser sterkt i Haugaland-området. Et nytt Asplan Viak-kontor vil i løpet av høsten bli realitet i Haugesund.

- annonse -

– Dette er et område hvor vi lenge har hatt høy aktivitet og pågang både fra private – og offentlige oppdragsgivere. Vi benytter derfor anledningen til å ta et enda sterkere merkedsgrep i regionen, sier administrerende direktør, Øyvind Mork.

Sterk lokal tilstedeværelse er viktig

Han mener regionen, med like stort innbyggertall som hele Troms fylke, har stort potensial.

– Asplan Viak er i vekst og vi har en uttalt ambisjon om å være lokalt tilstede med både kompetanse og kapsitet. Vårt Stavanger-kontor har i flere år tatt bevisste markedsgrep i Haugaland, i tillegg er vi etablert på Bryne. Nå ser vi at tiden er moden for et eget kontor også i Haugesund.

Jakter nye medarbeidere

I første omgang er det fagene Vann og miljø, Plan og Samferdsel som skal på plass i Haugesund.

– Dette er fagområder som vi per i dag har behov for å få dekket opp i vår lokale oppdragsportefolie. Etter hvert vil det nok bli nødvendig å supplere med flere fagdisipliner, mener Mork.

I løpet av tidlig høst lander Asplan Viak leiekontrakt for nye lokaler sentralt i Haugesund.

– Vi har allerede startet jakten på den beste kompetansen i regionen. Det ligger gode muligheter i det å være med og forme et lokalkontor fra starten, så her er det bare å søke, oppfordrer Øyvind Mork.

Forrige artikkelKaster penger ut av vinduet ved billeie
Neste artikkelNorwegian med 14 prosent passasjervekst i juni